Over mij

 

Hi, ik ben Aike!

 

Toen ik jonger was noemde sommige vrienden/ vriendinnen me liefkozend Aikie. Omdat ik met die naam invoel op mijn enthousiaste, speelse en vrolijke kind, vind ik dat een mooie naam voor mijn werk/ website.

Een andere mooie reden vind ik dat in sommige oosterse landen Ai: harmonie betekend en Ki: energie

De harmonie terugbrengen in de energie bij gezinnen vanuit mijn levenservaring, sterke intuitie en professionele ervaring, in combinatie met het enthousiaste kind in mij geeft me een diepe voldoening en drive om dit werk te doen. 


achtergrond


Ik ben life and Family coach, ook 

ben ik ervaringsdeskundige als kopp kind en ook heb ik nu de ervaring als moeder van 3 kinderen waarin ik ook in de opvoeding uitdagingen ken als je kind autisme heeft, in combinatie werk, druk sociaal leven en voor jezelf blijven zorgen. 

Als sociaal therapeut heb ik jaren gewerkt in de residentiële jeugdzorg en daarna als ambulant gezinscoach zowel in dienst als nu een aantal jaar zelfstandig. 

Labels

 

Wie ben jij? 

 

Zijn er op jou of jouw kind ook labels geplakt?

ADHD, ADD, ODD, OCD, ASS, HSP.. etc. Zo'n label kan je soms helpen bepaalde coaching/ hulp vergoed te kunnen krijgen of onderwijs wat beter past. Ook kan het helpen om te begrijpen waarom iets voor jou lastig is en voor iemand zonder dat label niet. 

Het kan helpen om jezelf beter te begrijpen, maar... het is niet wie je bent.

Ik heb veel ervaring met psycho- educatie voor  verschillende labels/ diagnoses en wat je kan helpen en waarin je uitdagingen kunnen liggen. Hierbij coach ik ook altijd tegerlijkertijd op eigenheidsontwikkeling zodat jij met of zonder label kan zien wie je bent, wil zijn en dat gaan manifesteren. 

' no nonsense, doortastend, gedreven en gepassioneerd, warm maar scherp waar dat nodig is'

Eén persoon met passie is beter dan veertig mensen die alleen geïnteresseerd zijn.

E.M. Forster


Coaching 

Online Workshop

 

Wil jij in een korte tijd diep in een thema duiken?

Wil je tools aangereikt krijgen specifiek voor jullie situate, dieper inzicht en er zelf direct mee aan de slag kunnen gaan? 


Boek een workshop! 

Coaching reviews 

Ik had het moeilijk met mijn school en werk situatie. Ik heb toen hulp gekregen van Aike. Ook helpt ze mij op emotioneel gebied. Aike is geduldig, begripvol en ook erg lief. Ik kan veel bij haar kwijt. Ze is zeker een aanrader! Als het even niet meer gaat helpt ze mij er weer boven op. Dankjewel Aike voor je hulp en support! 


groetjes Demi 

Toen ik de diagnose ADD kreeg, had ik veel moeite ermee om te gaan. Hierbij kwam ik in contact met Aike. Ze is iemand met geduld en begrip. Iemand die je laat nadenken en je alle handvaten geeft om te groeien als persoon. Sinds haar coaching ben ik zelfverzekerder, weet ik beter hoe ik met mijn ADD en emoties kan omgaan en is mijn communicatie met de mensen om mij heen enorm verbeterd. Ik heb me altijd bij haar op me gemak gevoeld en ben haar enorm dankbaar!

Brenda

SKJ nr: 110024192

Copyright © Alle rechten voorbehouden