frequentie therapie 

Wat zijn frequenties?
In mijn werk maak ik gebruik van frequentie therapie middels de Healy. Ieder van ons heeft een unieke frequentie. Elk orgaan en elk systeem in ons lichaam heeft ook zijn eigen frequentie. Dit is te meten, te analyseren dmv de Quantum Sensor van de Healy. Mocht je uit balans zijn, te weinig energie hebben, pijn of sombere gevoelens, dan kan een Healy behandeling echt uitkomst bieden.

Niet te gebruiken


✓ tijdens zwangerschap,
✓ bij mensen die aan epilepsie lijden,
✓ bij een pacemaker
✓ wanneer er kans is op bloedingen of een embolie


Altijd de juiste frequenties

Healy is een gecertificeerd klasse 2A draagbaar apparaat. Het maakt gebruik van frequenties.
Dit veelzijdige apparaat helpt je met het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en energiehuishouding.


Quantum Sensor

Healy bevat een ingebouwde Quantum Sensor die een analyse kan maken van je energetische staat. Bijvoorbeeld van je organen en je meridianen. Het kan je bio-energetische ondersteuning geven bij het balanceren van je geest en lichaam en daardoor je levenskwaliteit verbeteren.
De Quantum Sensor resoneert met de persoon die hem vasthoudt of draagt. De Quantum Sensor gaat ook in resonantie met de programma’s die op de Healy app staan.

Healy 


GEZONDHEID • WELZIJN • BALANS


Voel je vitaal met Healy
Wil jij je ook sterk, actief en gezond voelen? Een gezond lichaam en geest betekent immers kwaliteit van leven.
Daarom helpt Healy je fit te houden, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen.

Het is ontworpen om je overdag te ondersteunen in stressvolle situaties, je te helpen gemakkelijker te herstellen en 's avonds rust te vinden. Healy is bedoeld om je te helpen je vitaliteit te vergroten om de stroom van uw energiereserves te verbeteren en om uw energiereservoirs te activeren.

Klachten en Healy


Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt.


Medisch gecertificeerd


De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen.

Marcus Schmieke is de oprichter van TimeWaver. Hij is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de TimeWaver-systemen en van Healy. Als kind was Marcus een concertpianist, als tiener was hij een schaakmeester en als jonge volwassene besloot hij om gedurende een aantal jaren monnik in een Indiaas klooster te worden. Hij studeerde filosofie en natuurkunde; een toevallige ontmoeting met de Duitse fysicus Burkhard Heim leidde tot een lange en wederzijds vruchtbare samenwerking.

Het hoogtepunt van het werk van Marcus tot dusver is de TimeWaver-technologie, die natuurwetenschappen verenigt met filosofie en die is gebaseerd op de informatieveldtheorie van Burkhard Heim.

Burkhard Heim is tot op vandaag de enige fysicus die een ‘wereldformule’ heeft ontdekt, en wel in zijn informatieveldtheorie. Hij werd gedreven door zijn levenslange grote interesse in spiritualiteit en holistische wetenschap.

Het was vele jaren de wens van Marcus dat jij en alle andere mensen gemakkelijk en goedkoop toegang moet hebben tot de mogelijkheden van de TimeWaver-technologie.

De technische middelen om zijn doel te bereiken, zijn pas zeer recent beschikbaar gekomen

Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.


De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. 

Er zijn vier edities van de Healy en ze werken niet allemaal hetzelfde. De Healy Gold, Healy Holistic Health en Healy Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. Het verschil tussen deze drie edities, is dat je meer programma’s krijgt, wanneer je een duurdere editie kiest.

Bij de vierde editie, de Resonance, kun je net zo werken als met de andere drie edities, maar kun je er ook voor kiezen om draadloos te werken. Met de Resonance kun je namelijk ook analyses maken van de programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen. Je kunt daarnaast ervoor kiezen om bepaalde programma’s die bijvoorbeeld hoog scoren in de analyse of programma’s waar jij zelf aan wilt werken, nog te doen via de polsbandjes. Healy adviseert om maximaal 3 programma’s te doen met de polsbandjes/oorclips/kleefelektroden op 1 dag. Daarnaast mag je wel nog extra frequenties naar jezelf sturen wanneer je de Resonance hebt. Ook voor therapeuten net als ik met een eigen praktijk is dit interessant. Je kunt dan mensen behandelen op afstand.


Je kunt altijd op een later moment een upgrade of een losse programmagroep kopen. Je krijgt dan meer programma’s die beschikbaar komen via jouw telefoon. De Healy blijf je houden. De Healy is innovatief vanwege de techniek die is uitgevonden. Healy meet uit wat je nodig hebt en stuurt precies die frequenties naar je toe.

Social sharing

Omdat de farmacheutische industrie geen baat heeft bij deze technologie die veel mensen gezond en vitaal kan ondersteunen en hen niet of veel minder afhankelijk laat zijn van (pijn) medicatie, heeft Healy heeft gekozen voor de markt van social sharing. Mensen zelf laten ervaren, via deze weg de technologie bekostigen en mensen de kans geven er geld mee terug te verdienen. Dat betekent dat je zelf kiest via wie jij de Healy wilt aanschaffen. Deze persoon geeft jouw een link, zodat je via die link bij Healy de bestelling kunt plaatsen. Deze persoon ontvangt geld voor die aankoop en in ruil daarvoor zal deze persoon jou informeren over het gebruik van de Healy en je op weg helpen wanneer je vragen hebt. Hierbij winnen we allemaal en gaan de opbrengsten niet alleen naar een topje van de ijsberg. 


Zelf aanschaffen?


De Healy Resonance best een investering maar wat het me er voor terug geeft vond ik het geld meer dan waard. Bedenk daarnaast ook maar even dat eerdere Time Waver apparaten tussen 10.000 en 30,000 euro kosten. Dat deze technologie zo betaalbaar is geworden is echt fantastisch! De besparingen die ik kon maken op behandelingen bij, bijvoorbeeld bioresonantie, of het gebruik van het eigen risico op het einde van het jaar, rekende ik bij elkaar uit dat deze meer kosten dan de Healy en dat zou dus snel terug verdiend zijn. Dat ik mijn clienten ook meer energetisch kan ondersteunen met de nieuwste technologie is natuurlijk ook doorslaggevend geweest. 

Daarnaast werkt Healy via 'social sharing' en kan je binnen korte tijd je Healy terug verdienen en zelfs geld terug verdienen. 


Wanneer je niet tevreden bent, mag je de Healy binnen 14 dagen terugsturen en krijg je je geld terug. Na zelf de Healy te hebben ervaren had ik besloten om de Healy te houden, omdat het hele gezin er baat bij had op verschillende gebieden. Ondersteuning bij diepe slaap, concentratie, mentale balans en ontgiftigen. Neem contact met me op wanneer je graag meer informatie wilt, als je nog even wilt praten over mijn ervaringen of als je advies wilt over welke Healy het beste bij je past!

Ik help je graag opstarten met de Healy! 

Copyright © Alle rechten voorbehouden